IRMa

IRMa

IRMan avulla saat joustavaa tukea katsastusprosessien sujuvuuteen ja digitaalisten pöytäkirjojen keskitettyyn tallentamiseen. Voit tarkastella niitä tarvittaessa missä tahansa. Kyseessä on nykyaikainen järjestelmä, joka sisältää mobiili- ja verkkosovelluksen.

Ota yhteyttä pyytääksesi lisätietoja ja tarjouspyyntö tai lue lisää IRMasta alla.

IRMa tarkastus appi

Nykyaikaisia katsastusprosesseja tukeva digitaalinen työkalu

Joustavat, nykyaikaiset katsastusprosessit vaativat tehokkaita työkaluja. IRMalla asetat puitteet organisaatiosi kohteiden katsastuksille ja omatarkastuksille. Verkkosovellus antaa täyden yleiskuvan ja ohjausmahdollisuuden. Tilastointitoiminnot mahdollistavat kokemuksista saadun palautteen. Sovelluksessa tarkastajasi suorittavat järjestelmällisiä katsastuksia, joiden tuloksena syntyvät yhdenmukaiset digitaaliset pöytäkirjat. Kaikki on saatavilla keskitetysti, välittömästi tarkastuksen jälkeen.

IRMasta saat alustan, jota tarvitset katsastusprosessien digitalisointiin ja tehostamiseen.

Enemmän kuin katsastus

IRMa on tehokas riskienhallintajärjestelmä, jossa on muitakin toimintoja kuin katsastustuki ja tilastot. IRMassa voit esimerkiksi työskennellä järjestelmällisesti kuntotarkastusten parissa ja aktivoida intranet-toimintoja tehdäksesi yhteistyötä organisaatiosi muiden työntekijöiden kanssa.

Investointi, joka nostaa uudelle tasolle

Siirtyminen digitaalisiin katsastus- ja riskienhallintavälineisiin merkitsee muutosta sekä sinulle että henkilöstöllesi. Uusi työkalu pitää hallita ja perustaa uudet rutiinit. Se on työ, joka kannattaa tehdä. Kun investoitte IRMaan, otatte samalla systemaattisen harppauksen ylöspäin ja nostatte katsastusprosessinne uudelle tasolle.

Parempi yleiskuva

IRMa antaa yleiskuvan kaikista kohteista ja helpottaa etsimistä esimerkiksi nimen tai mallin perusteella sekä kohteen löytämistä QR-koodin skannauksella. Näet kerralla kohteen viimeisimmät tarkastukset, pöytäkirjat ja virheraportit.

Terävämpää ohjausta

IRMa on ohjaustyökalu, jonka avulla voit valita katsastukseen sisällytettävät kohdat. IRMan pisteytysjärjestelmän avulla voit suunnitella omat virhekynnyksesi ja päättää, mitä tapahtuu, jos ne ylitetään.

Tehokas vikojen minimointi

IRMassa voit laatia pöytäkirjat niin, että tarkastajalle on selvää, mitä vaiheita suoritetaan ja miten. Voit lisäksi antaa tarkastajalle asiaankuuluvia ohjeita, jotka näytetään juuri oikealla hetkellä.

Pöytäkirjat välittömästi

Tarkastuksen päätyttyä pöytäkirja voidaan lähettää valituille vastaanottajille välittömästi sähköpostitse tai luoda siitä PDF-tiedosto. Pöytäkirja on valmis heti, kun tarkastus on päättynyt.

Pohja kokemuksista saatavalle palautteelle

IRMa tarjoaa käyttöösi tilastoja, joiden avulla voit tehdä yleisiä johtopäätöksiä muun muassa kohteista ja vahinkotyypeistä. Järjestelmä antaa sinulle pohjan systemaattiselle kokemuksista saatavalle palautteelle ja toiminnan jatkokehittämiselle.

Aktiivinen tuki ja käyttöönotto

Ymmärrämme, ettei aina ole helppoa investoida uusiin työkaluihin ja muuttaa totuttuja työtapoja. Siksi voimme tarvittaessa ottaa aktiivisen roolin IRMan käyttöönotossa organisaatiossasi.

Opastamme teitä suunnittelussa ja käynnistyksessä, kunnes voitte aloittaa IRMan itsenäisen käytön tehokkaasti.

Scroll to Top